Történelmi Hasonmásverseny

PRÓBÁLJ MEG HASONLÍTANI EGY ISMERT TÖRTÉNELMI ALAKRA!

Eredményhirdetés

Köszönjük mindenkinek a részvételt és a beküldött fotókat. A zsűri végül úgy döntött, sajnos nem érkezett olyan munka, amire az első díjat kiadhatná, ugyanakkor értékelte a lelkesedést és erőfeszítést. A próbálkozások közül legjobbnak Nofertiti egyiptomi királynő megszemélyesítőjét találta, aki maga is készítette el a kiegészítők egyes darabjait. A győztes nyereménye belépő két fő részére a L’art pour l’art Társulat előadására a budapesti Bábszínházban. Bízunk benne, hogy a játék jó szórakozást jelentett mindenkinek.

A nyertes

Nofertiti egyiptomi királynő és magyar megszemélyesítője

Nofertiti egyiptomi királynő és magyar megszemélyesítője

A döntőbe jutott további képek

A döntőbe jutott további képek

A döntőbe jutott további képek

A felhívás szövege

A SzemTanú, történelem napilapstílusban könyv kiadója és a Gyermekirodalmi Intézet közös játéka felnőtteknek és gyerekeknek 2013. augusztus 1-től az interneten és augusztus 31-én a Pozsonyi Pikniken élőben.

Küldj be fotót magadról a szemtanu.hu-n keresztül. A Pozsonyi Pikniken személyesen jelentkezőkről a fotót elkészíti a szerkesztőség a helyszínen.

Legyél Napóleon, Mátyás király a lován, Brutus és Caesar, Brezsnyev, neandervölgyi ősember, Einstein, Lajka kutya, a hét vezér vagy bárki más. A legnagyobb hasonlóságot és a legnagyobb igyekezetet díjazzuk!